RING OSS - 08-124 107 90

Industriportar Stockholm

RING OSS - 08-124 107 90

Industriportar

Köp industriportar i Stockholm av oss!

Vi är ett företag som har många års erfarenhet av att sälja och montera industriportar och tillhörande automatik. Vi erbjuder även service vid behov eller i form av serviceavtal med regelbundet underhåll i förebyggande syfte.

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation när du ska köpa industriportar i Stockholm!

Lita på vår kunskap om industriportar

Våra industriportar i Stockholm kan levereras i olika utföranden, konstruktioner och modeller – anpassade efter din verksamhet och vad som fungerar smidigast där. Vi har industriportar tillämpade för kommersiella fastigheter, lantbruk och industrier, och efter många års erfarenhet i branschen vet vi vad som krävs av industriportar i Stockholm för att hålla måttet i det nordiska klimatet. Därför har vi valt att arbeta med väl utvalda produkter av högsta kvalitet. Behöver du industriportar i Stockholm har vi garanterat en lösning för dig! 

Mer än trygga industriportar i Stockholm

Vi vill vara säkra på att de industriportar i Stockholm som vi levererar uppfyller just dina behov, sett till din verksamhet. Vi hjälper till att anpassa din industriport efter dina önskemål, och för att göra våra portlösningar än mer kompletta erbjuder vi även:

Garanti: De industriportar vi säljer är framtagna och utvecklade för det nordiska klimatet, och för att ytterligare garantera din trygghet får du 10 års garanti på portblad och 5 års garanti på automatik när du köper industriportar av oss. Vi vill att våra kunder ska känna sig bekväma med sitt köp.

Service: Du kan även anlita oss som servicepartner. Vi erbjuder serviceavtal på alla produkter vi säljer. Vi står till våra kunders förfogande när det gäller serviceärenden och underhåll. Behöver du reservdelar ordnar vi givetvis även det.

Industriservice: Regelbunden service gör din anläggning mer driftsäker. Vi har mångårig kunskap och erfarenhet av arbete med industriportar, grindautomatiker, vädertätningar och lastbryggor av de flesta fabrikat. Med ett serviceavtal utför vi löpande, dokumenterad service anpassad efter verksamhetens behov. Vilket enligt Boverkets riktlinjer innebär minst 2 gånger per år.

Kostnadsfri konsultation: Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation på plats om du som kund vill ha råd inför ett köp av industriportar i Stockholm. Då kan någon av våra erfarna medarbetare se hur det ser ut på platsen och göra en bedömning av vilken typ av industriport som bäst lämpar sig för just din verksamhet. 

Välj rätt industriport till din verksamhet

Oavsett vilken typ av industriportar i Stockholm du behöver så hjälper vi dig fram till den rätta produkten för dig och din verksamhet. Vår kunskap och erfarenhet gör att du kan känna dig trygg med att låta oss sköta hela projektet – allt från rådgvning kring industriport och automatik, till mätning, montering och eventuella byggjobb som uppkommer i anslutning till installationen av din industriport. Vi sköter även bortforsling av den gamla porten eller dörren om det är aktuellt.

Du kan effektivisera din verksamhet ännu mer genom att komplettera en industriport eller grind med automatiska anordningar som kraftfulla motorpaket och styrsystem. Vi erbjuder många funktionstillbehör och kan enkelt anpassa automatiken efter dina behov. Vi samarbetar med flera leverantörer inom automation och kan på så sätt skräddarsy automatiska lösningar för just din verksamhet.

Alla våra automatiska anordningar är CE-märkta och industriportarna är testade och godkända tillsammans med automatik på SP Sveriges tekniska forskningsinstitut (tidigare SP Sveriges provnings- och forskningsinstitut och Statens provningsanstalt).

Industriportar anpassade efter din verksamhet

Följande industriportar med tillhörande automatik erbjuder vi:

Industri-takskjutport: Takskjutporten är Sveriges mest sålda industriport. Mycket tack vare dess stora användningsområde och oändliga varianter. Den passar sig lika bra i tunga industrier, som inom jordbruk, varuintag, parkeringshus och dylikt. Takskjutporten är en driftsäker industriport, perfekt för alla sorters portöppningar. Den här industriportens flexibla skensystem optimerar portöppningen även om utrymmet är begränsat. 

Med olika typer av motorstyrningar och funktionstillbehör, dörrar, fönster, helglasade sektioner, diverse färger och material, är det lätt att anpassa industriportarna efter både verksamhetens krav och arkitektur. Vi arbetar med industri-takskjutportar från Crawford Entrematic och Nordport.

Industri-vikport: Låga underhållskostnader och låg miljö- och energiåtgång är vikportens främsta egenskaper. Vikporten går dessutom att anpassa helt efter verksamhetens krav vad gäller säkerhetsklassningar och arkitektur. Vikporten har få rörliga komponenter och är kraftfullt dimensionerad med rejäla beslag samt 60-70 millileter tjocka sektioner. Våra industri-vikportar kommer från Reco Port.

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt industriportar i Stockholm!