Industriportar Stockholm

RING OSS - 08-124 107 90

Om oss

Vi jobbar med industriportar Stockholm

Vi som jobbar på Portspecialisten har många års erfarenhet av försäljning, montering och underhåll av industriportar i Stockholm. Vi arbetar med marknadens bästa produkter och våra industriportar är utvecklade för det nordiska klimatet. 

Kompletta lösningar för industriportar

När du köper industriportar av oss hjälper vi dig med  allt arbete, från en första rådgivning och mätningar om du önskar det, till montering och eventuella ombyggnationer och justeringar som uppstår i samband med installationen av industriporten.

Vi erbjuder automatik och tillbehör till alla industriportar i Stockholm som vi säljer. När jobbet är klart sköter vi givetvis bortforsling av den gamla porten eller dörren. Vi har kvalitetsprodukter för både stora och små verksamheter.

För att du som kund ska känna dig trygg och bekväm med ditt köp ger vi dessutom 10 års garanti på portblad och 5 års garanti på automatik. Vi erbjuder serviceavtal på alla produkter och industriportar i Stockholm som vi säljer.

Alla våra produkter är CE-märkta och garageportarna med automatiska anordningar är testade och godkända tillsammans med automatiken på SP Sveriges tekniska forskningsinstitut (tidigare SP Sveriges provnings- och forskningsinstitut och Statens provningsanstalt).

Kontakta oss så hjälper vi dig med en lösning som passar din verksamhet!

Portspecialisten Örebro AB


Skjutbanevägen 11
703 69 Örebro

08-124 107 90

[javascript protected email address]

556504-0556


Industriportar

Varför välja oss?


logo-image

Om Oss

Vi har industriportar för kommersiella fastigheter, lantbruk och industrier, och våra industriportar finns i många olika modeller, utföranden och konstruktioner.

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Portspecialisten Örebro AB

Org nr: 556504-0556
Skjutbanevägen 11
703 69 Örebro
Tel: 08-124 107 90

Hitta hit